Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tosalar f.c Fc badboy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Uche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ikpeba kopt de bal weg. Ogbeche heeft problemen om de bal te vangen. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Igbinadolor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ekhosuehi met de inworp. Uche rent richting de bal. Uche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ikpeba passt de bal met de wreef. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Kaku de bal. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een lange en hoge pass. John rent richting de bal. John haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Olugbodi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omoefe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tosalar f.c 62%, Fc badboy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tosalar f.c - Fc badboy 0:0

70e minuut.
Olugbodi rent richting de bal. Olugbodi speelt de bal door. Isah probeert de bal aan de voet te houden. Ekhosuehi is nu in balbezit. Ekhosuehi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekong. Uche wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tosalar f.c 52%, Fc badboy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tosalar f.c - Fc badboy 0:0