Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc badboy Christar Chelsea fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Afolabi geeft een hoge lob. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka schiet op doel. Obiekwu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc badboy - Christar Chelsea fc 0:1

7e minuut.
Osagie kopt de bal weg. Ogbeche rent richting de bal. Uche is nu in balbezit. Afolabi verovert de bal door een tackle van achteren. Afolabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Osagie onderschept slim de pass. Oketola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osagie raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Osagie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Osim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oliseh zal de hoekschop nemen. Ikpeba kopt de bal weg. Klungelig pakt Ekhosuehi de bal. John rent richting de bal. John schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is John, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogbeche rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van John. John krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kaku geeft een hoge lob. Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. John verovert de bal door een tackle van achteren. John haalt uit met een fantastische trap. Osim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc badboy 58%, Christar Chelsea fc 42%.
Fc badboy - Christar Chelsea fc 0:1

48e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka passt de bal met de wreef. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Adamu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ehiorobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afolabi rent richting de bal. Afolabi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obiekwu probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc badboy - Christar Chelsea fc 0:2

55e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi passt de bal zonder na te denken. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oketola rent richting de bal. Osagie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osim. Osim krijgt een gele kaart. Oketola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okoronkwo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Osim onderschept slim de pass. Osim probeert naar een medespeler te passen. Shaaka heeft problemen om de bal te vangen. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Osagie rent richting de bal. Afolabi begaat een overtreding. Afolabi krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Olugbodi geeft een lange en hoge pass. Olawaniyi kopt de bal weg. Ejike probeert de bal aan de voet te houden. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc badboy - Christar Chelsea fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc badboy 40%, Christar Chelsea fc 60%.
Fc badboy - Christar Chelsea fc 1:2