Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
green ionz makawhy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Enyeama verovert de bal door een tackle van achteren. Enyeama geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Okunowo de bal onder controle te krijgen. Emigo rent richting de bal. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Emedosi geeft een lange en hoge pass. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri passt de bal met de wreef. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Choji is nu in balbezit. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choji. Shaaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nwaneri wilt de vrije trap nemen. Dosunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Babalade passt de bal zonder na te denken. Nwobodo is nu in balbezit. Shaaka maakt een afschuwelijke overtreding. Shaaka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama geeft een hoge lob. Daar is Nworgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enyeama zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Dosunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
green ionz - makawhy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green ionz 48%, makawhy 52%.
green ionz - makawhy 1:0

50e minuut.
Sylvester rent richting de bal. Sylvester geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shaaka de bal. Choji rent richting de bal. Choji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara onderschept slim de pass. Okpara speelt de bal door. Emigo rent richting de bal. Emigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nwobodo probeert naar een medespeler te passen. Okpara is nu in balbezit. Okpara passt de bal zonder na te denken. Emigo is nu in balbezit. Emigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Akwuegbu speelt de bal door. Okunowo met een sublieme pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara is nu in balbezit. Okpara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ogbeche passt de bal met de wreef. Okosieme rent richting de bal. Okpara begaat een overtreding. Okpara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green ionz 48%, makawhy 52%.
green ionz - makawhy 1:0