Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
green ionz Fc badboy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ikpeba rent richting de bal. Ikpeba geeft de bal voor. John kopt de bal weg. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
green ionz - Fc badboy 0:1

20e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri met een sublieme pass. Akanji is nu in balbezit. Akanji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shaaka speelt de bal door. Nwaneri rent richting de bal. Met opzet legt Osagie zijn tegenspeler op de grond. Osagie krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ekoku onderschept slim de pass. Okosieme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekoku. Ekoku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green ionz 35%, Fc badboy 65%.
green ionz - Fc badboy 0:1

62e minuut.
Osagie probeert naar een medespeler te passen. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri probeert naar een medespeler te passen. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji haalt uit met een fantastische trap. Obiekwu bokst de bal weg.

69e minuut.
Enyeama heeft problemen om de bal te vangen. Uche is nu in balbezit. Uche passt de bal zonder na te denken. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Akanji rent richting de bal. Shittu is nu in balbezit. Akanji is nu in balbezit. Akanji haalt uit met een fantastische trap. Obiekwu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
green ionz - Fc badboy 1:1

76e minuut.
Kaku is nu in balbezit. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka passt de bal zonder na te denken. Akanji is nu in balbezit. Akanji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaaka met een snelle inworp. Kaku is nu in balbezit. Nwaneri onderschept slim de pass. Nwaneri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Osagie geeft een lange en hoge pass. Sylvester probeert de bal aan de voet te houden. John rent richting de bal. John draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: green ionz 56%, Fc badboy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
green ionz - Fc badboy 1:1