Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pello united Olympians
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Ugochukwu passt de bal met de wreef. Ekhosuehi is nu in balbezit. Udeze is nu in balbezit. Ekhosuehi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekhosuehi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Udebuluzor probeert naar een medespeler te passen. Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugochukwu probeert naar een medespeler te passen. Fregene rent richting de bal. Fregene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Udenkwor is nu in balbezit. Eviparker verovert de bal door een tackle van achteren. Ejiofor bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Martins met de inworp. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown probeert naar een medespeler te passen. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pello united 59%, Olympians 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pello united - Olympians 0:0

47e minuut.
Udenkwor verovert de bal door een tackle van achteren. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Udebuluzor verovert de bal door een tackle van achteren. Udebuluzor geeft de bal voor. Ugochukwu heeft problemen om de bal te vangen. Ugochukwu met een sublieme pass. Fregene probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pello united - Olympians 0:1

73e minuut.
Ugochukwu is nu in balbezit. Okoduwa rent richting de bal. Ugochukwu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ugochukwu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Okoduwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Okoduwa kan niet meer verder spelen. Wahab komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pello united 37%, Olympians 63%.
pello united - Olympians 0:1