Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Christar Chelsea fc makawhy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi speelt de bal door. Shaaka rent richting de bal. Shaaka haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Nworgu de bal onder controle te krijgen. Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Afolabi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Oketola bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okpara probeert naar een medespeler te passen. Emigo is nu in balbezit. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christar Chelsea fc 49%, makawhy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Christar Chelsea fc - makawhy 0:0

54e minuut.
Osim met een sublieme pass. Nworgu rent richting de bal. Omotayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omotayo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu geeft een hoge lob. Ogbeche heeft problemen om de bal te vangen. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi geeft een hoge lob. Omotayo kopt de bal weg. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okpara. Osim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Osim kan niet meer verder spelen. Akwuegbu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ogbeche passt de bal in één keer door. Okpara rent richting de bal. Okpara met een sublieme pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Christar Chelsea fc 53%, makawhy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Christar Chelsea fc - makawhy 0:0