Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Pillars tosalar f.c
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Okoye rent richting de bal. Okoye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike speelt de bal door. Okoye is nu in balbezit. Okoye haalt uit met een fantastische trap. Nwobodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ozuah rent richting de bal. Emedosi verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi onderschept slim de pass. Emedosi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ezeji is nu in balbezit. Obisesan begaat een overtreding. Ezeji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozuah met een snel genomen vrije trap. Okoye springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Pillars 26%, tosalar f.c 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Pillars - tosalar f.c 0:0

47e minuut.
Umar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mbong komt het veld opgelopen. Nwobodo met een harde bal richting middenveld. Daar is Anikputa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Pillars - tosalar f.c 1:0

53e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Okoye is nu in balbezit. Okoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Pillars - tosalar f.c 2:0

56e minuut.
Obisesan rent richting de bal. Obisesan passt de bal met de wreef. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong haalt uit met een fantastische trap. Omagufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Pillars - tosalar f.c 2:1

62e minuut.
Anikputa probeert naar een medespeler te passen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi rent richting de bal. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Ozuah de bal. Kelechi is nu in balbezit. Ozuah met een sublieme pass. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kelechi rent richting de bal. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike speelt de bal door. Okoye is nu in balbezit. Okoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Pillars - tosalar f.c 3:1

82e minuut.
Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa speelt de bal door. Onwuzuruike rent richting de bal. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoye haalt uit met een fantastische trap. Nwobodo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Pillars - tosalar f.c 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Pillars 37%, tosalar f.c 63%.
Kano Pillars - tosalar f.c 4:1