Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaBara FC BOUNT FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obiekwu trapt de bal weg van het doel. Agoye kopt de bal weg. Kelechi rent richting de bal. Kelechi draait met de bal, schiet en ... Ezoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Agbonavbare passt de bal zonder na te denken. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andre zijn tegenspeler op de grond. Obisesan raakt geblesseerd tijdens het duel. Babayaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonavbare geeft de bal voor. Klungelig pakt Offor de bal. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... Obiekwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaBara FC 46%, BOUNT FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DaBara FC - BOUNT FC 0:0

58e minuut.
Babayaro probeert de bal aan de voet te houden. Babayaro passt de bal zonder na te denken. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ayorinde met de inworp. Agoye met een sublieme pass. Olufemi geeft de bal voor. Melkam is nu in balbezit. Melkam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DaBara FC - BOUNT FC 1:0

80e minuut.
Agbim geeft een hoge lob. Inworp. Mecha met een snelle inworp. Agoye is nu in balbezit. Agoye haalt uit met een fantastische trap. Ezoba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DaBara FC - BOUNT FC 1:1

89e minuut.
Ude kan de bal niet met de borst controleren. Ude geeft de bal voor. Daar is Agbim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecha rent richting de bal. Mecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaBara FC 62%, BOUNT FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DaBara FC - BOUNT FC 1:1