Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Gunners GCOENERGY CLUB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Temile rent richting de bal. Zeigbo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Temile. Zeigbo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zeigbo kan niet meer verder spelen. Oretan komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Anosike speelt de bal door. Brown rent richting de bal. Akpoborie is nu in balbezit. Etafia onderschept slim de pass. Etafia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Adiele trapt de bal weg. Oretan rent richting de bal. Oretan speelt de bal door. Asechemie is nu in balbezit. Asechemie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Adiele geeft een hoge lob. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Martins met een sublieme pass. Klungelig pakt Asechemie de bal. Asechemie schiet op doel. Chukwunyere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba geeft een hoge lob. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - GCOENERGY CLUB 0:1

38e minuut.
Enyiaku probeert naar een medespeler te passen. Etafia is nu in balbezit. Etafia passt de bal zonder na te denken. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - GCOENERGY CLUB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Gunners 48%, GCOENERGY CLUB 52%.
Golden Gunners - GCOENERGY CLUB 0:2

57e minuut.
Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown onderschept slim de pass. Etafia is nu in balbezit. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Brown draait met de bal, schiet en ... Martins bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - GCOENERGY CLUB 0:3

59e minuut.
Enyiaku met een snelle inworp. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Oretan ... Strafschop! Etafia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Etafia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Gunners - GCOENERGY CLUB 0:4

88e minuut.
Klungelig pakt Akpoborie de bal. Akpoborie passt de bal zonder na te denken. Ijoh is nu in balbezit. Ijoh geeft een hoge lob. Asechemie springt en kopt de bal. Chukwunyere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Gunners 58%, GCOENERGY CLUB 42%.
Golden Gunners - GCOENERGY CLUB 0:4