Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LiverpooFC GCOENERGY CLUB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Daar is Etafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ofodile is nu in balbezit. Etafia onderschept slim de pass. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - GCOENERGY CLUB 0:1

12e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Choji is nu in balbezit. Brown begaat een overtreding. Brown krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Akanji rent richting de bal. Ikebuahu begaat een overtreding. Akanji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Akwuegbu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Akanji maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LiverpooFC - GCOENERGY CLUB 1:1

27e minuut.
Ogbeche met een snelle inworp. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba passt de bal in één keer door. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ikebuahu geeft een hoge lob. Inworp. Tawose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 38%, GCOENERGY CLUB 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LiverpooFC - GCOENERGY CLUB 1:1

51e minuut.
Etafia probeert naar een medespeler te passen. Akanji is nu in balbezit. Ikebuahu begaat een overtreding. Akanji raakt geblesseerd tijdens het duel. Ofodile komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Temile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu passt de bal zonder na te denken. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Choji rent richting de bal. Brown onderschept slim de pass. Brown schiet op doel. Osondu bokst de bal weg.

84e minuut.
Ogunsoto is nu in balbezit. Aiyenugba verovert de bal door een tackle van achteren. Aiyenugba passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LiverpooFC - GCOENERGY CLUB 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LiverpooFC 49%, GCOENERGY CLUB 51%.
LiverpooFC - GCOENERGY CLUB 1:2