Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Def jam gold
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Sule passt de bal in één keer door. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh passt de bal met de wreef. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - gold 1:0

17e minuut.
Ekeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ekeh met een sublieme pass. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - gold 2:0

34e minuut.
Eliakwu is nu in balbezit. Aliyu onderschept slim de pass. Aliyu met een sublieme pass. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - gold 3:0

37e minuut.
Ilodigwe passt de bal met de wreef. Ekeh is nu in balbezit. Ekeh geeft een lange en hoge pass. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eguavoen probeert de bal aan de voet te houden. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu probeert naar een medespeler te passen. Ogbodo rent richting de bal. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 43%, gold 57%.
Def jam - gold 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akabuogu met de inworp. Aliyu rent richting de bal. Aliyu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Umukoro probeert naar een medespeler te passen. Obafuso geeft een hoge lob. Ekoku kopt de bal weg. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. Agbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa onderschept slim de pass. Inuwa probeert naar een medespeler te passen. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ekhosuehi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekeh geeft de bal voor. Klungelig pakt Eliakwu de bal. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Osim rent richting de bal. Sule onderschept slim de pass. Sule met een sublieme pass. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Eguavoen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ogunbiyi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Osim passt de bal zonder na te denken. Ogunbiyi heeft problemen om de bal te vangen. Ogunbiyi passt de bal met de wreef. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Ogbodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo rent richting de bal. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap. Dosu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - gold 3:1

86e minuut.
Ekoku geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ekeh met de inworp. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ogunbiyi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishiaku met de inworp. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 41%, gold 59%.
Def jam - gold 3:1