Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincenza.fc gold
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Aghahowa probeert naar een medespeler te passen. Okocha rent richting de bal. Okolosi rent richting de bal. Okolosi schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Ekoku geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yobo met een snelle inworp. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ozuah passt de bal in één keer door. Taiwo heeft problemen om de bal te vangen. Taiwo geeft de bal voor. Daar is Yobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yobo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - gold 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 47%, gold 53%.
Vincenza.fc - gold 1:0

56e minuut.
Yobo is nu in balbezit. Yobo passt de bal met de wreef. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi haalt uit met een fantastische trap. Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi schiet op doel. Klungelig pakt Okocha de bal. Okolosi rent richting de bal. Okolosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 53%, gold 47%.
Vincenza.fc - gold 1:0