Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mozino F.C young boyz
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Elejiko met een sublieme pass. Njoku is nu in balbezit. Makinwa verovert de bal door een tackle van achteren. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche onderschept slim de pass. Ogbeche speelt de bal door. Klungelig pakt Ihebulu de bal. Ihebulu draait met de bal, schiet en ... Ajide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Mohammed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ofodile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mohammed raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwosa met een snel genomen vrije trap. Onwuzuruike heeft problemen om de bal te vangen. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap. Ufele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mozino F.C - young boyz 1:0

23e minuut.
Njoku speelt de bal door. Omolade rent richting de bal. Omolade geeft een lange en hoge pass. Daar is Ihebulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ihebulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mozino F.C - young boyz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mozino F.C 59%, young boyz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mozino F.C - young boyz 1:1

60e minuut.
Omolade is nu in balbezit. Makinwa onderschept slim de pass. Makinwa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Umar de bal. Umar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mozino F.C - young boyz 2:1

69e minuut.
Omolade rent richting de bal. Makinwa verovert de bal door een tackle van achteren. Makinwa passt de bal in één keer door. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Tawose probeert naar een medespeler te passen. Okoye rent richting de bal. Umar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umar krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tawose onderschept slim de pass. Tawose probeert naar een medespeler te passen. Oliseh rent richting de bal. Ogbeche verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbeche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mozino F.C 54%, young boyz 46%.
Mozino F.C - young boyz 2:1