Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dejisco TECNO FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Abacha passt de bal met de wreef. Siasia met een sublieme pass. Kondaponi is nu in balbezit. Abacha verovert de bal door een tackle van achteren. Abacha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dejisco - TECNO FC 0:1

14e minuut.
Iroha probeert naar een medespeler te passen. Abacha rent richting de bal. Abacha passt de bal met de wreef. Elaho rent richting de bal. Elaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oghene kopt de bal weg. Igwe is nu in balbezit. Met opzet legt Siasia zijn tegenspeler op de grond. Siasia krijgt een gele kaart. Igwe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Abacha probeert naar een medespeler te passen. Elaho is nu in balbezit. Elaho passt de bal met de wreef. Siasia is nu in balbezit. Siasia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Igwe rent richting de bal. Siasia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igwe. Igwe krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi verovert de bal door een tackle van achteren. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Elaho is nu in balbezit. Elaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejisco 70%, TECNO FC 30%.
Dejisco - TECNO FC 0:1

60e minuut.
Siasia rent richting de bal. Siasia probeert naar een medespeler te passen. Udenkwor is nu in balbezit. Elaho onderschept slim de pass. Elaho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi met een sublieme pass. Obiorah rent richting de bal. Obiorah schiet op doel. Akinbiyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dejisco - TECNO FC 1:1

73e minuut.
Isibor passt de bal zonder na te denken. Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elaho probeert naar een medespeler te passen. Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinsehinde geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Udenkwor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elaho verovert de bal door een tackle van achteren. Elaho passt de bal zonder na te denken. Abacha is nu in balbezit. Abacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Udebuluzor met een harde bal richting middenveld. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi speelt de bal door. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Iroha onderschept slim de pass. Iroha met een sublieme pass. Okolosi geeft een lange en hoge pass. Siasia rent richting de bal. Siasia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejisco 62%, TECNO FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dejisco - TECNO FC 1:1