Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TECNO FC Diamond Castle FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor passt de bal zonder na te denken. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ovie speelt de bal door. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah onderschept slim de pass. Gabriel rent richting de bal. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een hoge lob. Inworp. Siasia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebiede geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chiedozie heeft problemen om de bal te vangen. Siasia is nu in balbezit. Chiedozie begaat een overtreding. Chiedozie krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Elaho rent richting de bal. Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel speelt de bal door. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Iroha kopt de bal weg. Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho geeft de bal voor. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Elaho is nu in balbezit. Elaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TECNO FC 42%, Diamond Castle FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TECNO FC - Diamond Castle FC 0:0

47e minuut.
Siasia speelt de bal door. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi speelt de bal door. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TECNO FC - Diamond Castle FC 1:0

86e minuut.
Iroha geeft een hoge lob. Elaho is nu in balbezit. Ebiede rent richting de bal. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TECNO FC 54%, Diamond Castle FC 46%.
TECNO FC - Diamond Castle FC 1:0