Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincenza.fc young boyz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Okoye geeft een lange en hoge pass. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu passt de bal in één keer door. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Okolosi is nu in balbezit. Tawose bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah onderschept slim de pass. Ozuah schiet op doel. Ufele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - young boyz 1:0

21e minuut.
Omolade heeft problemen om de bal te vangen. Ozuah rent richting de bal. Omolade verovert de bal door een tackle van achteren. Idahor rent richting de bal. Idahor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yobo verovert de bal door een tackle van achteren. Yobo geeft een hoge lob. Okoye is nu in balbezit. Ogungbure verovert de bal door een tackle van achteren. Ogungbure draait met de bal, schiet en ... Ufele bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 47%, young boyz 53%.
Vincenza.fc - young boyz 1:0

48e minuut.
Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor geeft een lange en hoge pass. Aghahowa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yobo rent richting de bal. Yobo geeft een hoge lob. Idahor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozuah rent richting de bal. Ozuah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Olasupo trapt de bal weg. Ozuah kopt de bal weg. Daar is Amokachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - young boyz 2:0

71e minuut.
Daar is Ozuah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Omolade is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Okolosi is nu in balbezit. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah is nu in balbezit. Ozuah draait met de bal, schiet en ... Ufele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - young boyz 3:0

87e minuut.
Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah speelt de bal door. Okolosi rent richting de bal. Okolosi schiet op doel. Ufele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 38%, young boyz 62%.
Vincenza.fc - young boyz 3:0