Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gold TECNO FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Elaho speelt de bal door. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu probeert naar een medespeler te passen. Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo schiet op doel. Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gold - TECNO FC 1:0

27e minuut.
Siasia rent richting de bal. Siasia passt de bal zonder na te denken. Abacha heeft problemen om de bal te vangen. Abacha schiet op doel. Okocha probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Elaho rent richting de bal. Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju speelt de bal door. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Akinsehinde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gold 57%, TECNO FC 43%.
gold - TECNO FC 1:0

61e minuut.
Siasia probeert naar een medespeler te passen. Okolosi rent richting de bal. Okolosi passt de bal met de wreef. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elaho is nu in balbezit. Elaho schiet op doel. Agbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Osim rent richting de bal. Osim speelt de bal door. Elaho is nu in balbezit. Abacha is nu in balbezit. Abacha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gold 57%, TECNO FC 43%.
gold - TECNO FC 1:0