Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Def jam young boyz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule onderschept slim de pass. Tawose maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tawose naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Eguavoen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ofodile met een snelle inworp. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - young boyz 0:1

18e minuut.
Amokachi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekeh met de inworp. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu probeert naar een medespeler te passen. Ufele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ekhosuehi speelt de bal door. Eguavoen is nu in balbezit. Ogbeche is nu in balbezit. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Omolade rent richting de bal. Omolade passt de bal zonder na te denken. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 56%, young boyz 44%.
Def jam - young boyz 0:1

78e minuut.
Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche passt de bal met de wreef. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihebulu is nu in balbezit. Ihebulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 46%, young boyz 54%.
Def jam - young boyz 0:1