Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincenza.fc Dejisco
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Inworp. Eliakwu met een snelle inworp. Ikedia probeert naar een medespeler te passen. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - Dejisco 1:0

27e minuut.
Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa met een sublieme pass. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kondaponi kopt de bal weg. Udenkwor is nu in balbezit. Amunike rent richting de bal. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu draait met de bal, schiet en ... Udebuluzor bokst de bal weg.

36e minuut.
Okolosi is nu in balbezit. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide probeert naar een medespeler te passen. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah haalt uit met een fantastische trap. Olasupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Amunike bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah speelt de bal door. Okolosi rent richting de bal. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 40%, Dejisco 60%.
Vincenza.fc - Dejisco 1:0

48e minuut.
Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa geeft een lange en hoge pass. Oghene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nwordu met een snelle inworp. Daar is Udenkwor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozuah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozuah krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Amunike bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke verovert de bal door een tackle van achteren. Okereke speelt de bal door. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Amunike rent richting de bal. Amunike geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozuah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Ola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi draait met de bal, schiet en ... Obiorah krijgt zijn hoofd ertegen. Olasupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 29%, Dejisco 71%.
Vincenza.fc - Dejisco 1:0