Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dejisco Vincenza.fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Oghene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide passt de bal met de wreef. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Klungelig pakt Kondaponi de bal. Eliakwu is nu in balbezit. Kondaponi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondaponi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Eliakwu verovert de bal door een tackle van achteren. Eliakwu geeft de bal voor. Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Amunike is nu in balbezit. Amunike schiet op doel. Olasupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu geeft een hoge lob. Okolosi probeert de bal met de borst te controleren. Okolosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Melkam heeft problemen om de bal te vangen. Obiorah is nu in balbezit. Eliakwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliakwu krijgt een gele kaart. Obiorah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kondaponi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide onderschept slim de pass. Okolosi verovert de bal door een tackle van achteren. Okolosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejisco 50%, Vincenza.fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dejisco - Vincenza.fc 0:0

46e minuut.
Nwordu met een snelle inworp. Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor begaat een overtreding. Udenkwor krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Amunike rent richting de bal. Ozuah verovert de bal door een tackle van achteren. Ozuah met een sublieme pass. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dejisco - Vincenza.fc 0:1

69e minuut.
Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ajide de bal. Okolosi rent richting de bal. Okolosi draait met de bal, schiet en ... Udebuluzor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ogungbure zal de hoekschop nemen. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu draait met de bal, schiet en ... Udebuluzor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejisco 66%, Vincenza.fc 34%.
Dejisco - Vincenza.fc 0:1