Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vincenza.fc TECNO FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Siasia passt de bal in één keer door. Elaho is nu in balbezit. Elaho haalt uit met een fantastische trap. Olasupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - TECNO FC 0:1

9e minuut.
Siasia rent richting de bal. Ikedia rent richting de bal. Ikedia speelt de bal door. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke speelt de bal door. Daar is Eliakwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abacha rent richting de bal. Abacha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abacha verovert de bal door een tackle van achteren. Abacha speelt de bal door. Elejiko rent richting de bal. Elaho onderschept slim de pass. Elaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Okolosi de bal. Ozuah rent richting de bal. Ozuah passt de bal zonder na te denken. Okolosi rent richting de bal. Okolosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vincenza.fc - TECNO FC 1:1

31e minuut.
Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde geeft een lange en hoge pass. Siasia kopt de bal weg. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi schiet op doel. Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vincenza.fc - TECNO FC 2:1

40e minuut.
Daar is Okolosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa geeft een hoge lob. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 49%, TECNO FC 51%.
Vincenza.fc - TECNO FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vincenza.fc 53%, TECNO FC 47%.
Vincenza.fc - TECNO FC 2:1