Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Def jam TECNO FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Aliyu heeft problemen om de bal te vangen. Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Aliyu is nu in balbezit. Ilodigwe is nu in balbezit. Aliyu probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Elaho verovert de bal door een tackle van achteren. Elaho passt de bal zonder na te denken. Elaho is nu in balbezit. Abacha is nu in balbezit. Abacha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Akinsehinde rent richting de bal. Inuwa onderschept slim de pass. Inuwa geeft een hoge lob. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 49%, TECNO FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Def jam - TECNO FC 0:0

51e minuut.
Elaho rent richting de bal. Elaho passt de bal zonder na te denken. Ilodigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - TECNO FC 1:0

63e minuut.
Abacha rent richting de bal. Abacha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okolosi de bal. Abacha is nu in balbezit. Abacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Elaho rent richting de bal. Elaho passt de bal met de wreef. Offor rent richting de bal. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu geeft een hoge lob. Daar is Siasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dosu trapt de bal weg van het doel. Eguavoen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okolosi. Okolosi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ekeh speelt de bal door. Aliyu heeft problemen om de bal te vangen. Aliyu passt de bal zonder na te denken. Ilodigwe rent richting de bal. Ilodigwe schiet op doel. Akinbiyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Def jam - TECNO FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Def jam 57%, TECNO FC 43%.
Def jam - TECNO FC 2:0