Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamond Castle FC Dejisco
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ebiede is nu in balbezit. Ola verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ovie. Ola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udenkwor met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Nwordu met een sublieme pass. Ola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ola passt de bal in één keer door. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Omokoh rent richting de bal. Amunike is nu in balbezit. Gabriel is nu in balbezit. Omokoh rent richting de bal. Omokoh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond Castle FC - Dejisco 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond Castle FC 44%, Dejisco 56%.
Diamond Castle FC - Dejisco 1:0

67e minuut.
Inworp. Michael met de inworp. Ilodigwe probeert naar een medespeler te passen. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond Castle FC - Dejisco 2:0

78e minuut.
Ebiede geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond Castle FC 65%, Dejisco 35%.
Diamond Castle FC - Dejisco 2:0