Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asai DYNAMITES FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


31e minuut.
Okoronkwo passt de bal in één keer door. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi passt de bal in één keer door. Fregene is nu in balbezit. Fregene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asai - DYNAMITES FC 1:0

32e minuut.
Daar is Osim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osim passt de bal zonder na te denken. Ekeh is nu in balbezit. Fregene onderschept slim de pass. Fregene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Igweonu passt de bal in één keer door. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo rent richting de bal. Osim onderschept slim de pass. Osim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asai 46%, DYNAMITES FC 54%.
Asai - DYNAMITES FC 1:0

47e minuut.
Olugbodi rent richting de bal. Ogunbiyi met een sublieme pass. Fregene rent richting de bal. Fregene draait met de bal, schiet en ... Nwachukwu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asai - DYNAMITES FC 2:0

50e minuut.
Okoronkwo probeert naar een medespeler te passen. Ekeh is nu in balbezit. Ekeh passt de bal met de wreef. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asai - DYNAMITES FC 2:1

55e minuut.
Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ogunbiyi met een sublieme pass. Fregene is nu in balbezit. Fregene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Fregene geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baruwa met de inworp. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Ekeh rent richting de bal. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Fregene is nu in balbezit. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ogunbiyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asai 28%, DYNAMITES FC 72%.
Asai - DYNAMITES FC 2:1