Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAMBOOS Kanga FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Eviparker speelt de bal door. Kondaponi is nu in balbezit. Enakarhire rent richting de bal. Kondaponi onderschept slim de pass. Kondaponi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Dosunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase speelt de bal door. Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Salami draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika passt de bal met de wreef. Thompson rent richting de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBOOS - Kanga FC 1:0

17e minuut.
Thompson onderschept slim de pass. Thompson speelt de bal door. Onyedika rent richting de bal. Onyedika draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBOOS - Kanga FC 2:0

27e minuut.
Inuwa probeert naar een medespeler te passen. Eviparker rent richting de bal. Kondaponi rent richting de bal. Kondaponi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBOOS - Kanga FC 2:1

32e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal zonder na te denken. Okereke met een sublieme pass. Klungelig pakt Kondaponi de bal. Kondaponi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAMBOOS - Kanga FC 2:2

36e minuut.
Kondaponi probeert de bal met de borst te controleren. Dosunmu met een sublieme pass. Onyedika is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sule is nu in balbezit. Sule geeft de bal voor. Ehiorobo kan de bal niet met de borst controleren. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAMBOOS 45%, Kanga FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAMBOOS - Kanga FC 2:2

46e minuut.
Salami onderschept slim de pass. Salami met een sublieme pass. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika geeft de bal voor. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAMBOOS - Kanga FC 3:2

54e minuut.
Doda geeft een lange en hoge pass. Inuwa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dosunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker rent richting de bal. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tyavkase met een sublieme pass. Klungelig pakt Ogbuke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sule. Sule krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Agali rent richting de bal. Agali passt de bal in één keer door. Omagufi speelt de bal door. Onyedika rent richting de bal. Onyedika draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Chibueze met een harde bal richting middenveld. Thompson kopt de bal weg. Daar is Omagufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAMBOOS 33%, Kanga FC 67%.
BAMBOOS - Kanga FC 3:2