Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LetsGetReal Plantnium Footballers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lambert rent richting de bal. Lambert onderschept slim de pass. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Nwankwo rent richting de bal. Nwankwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LetsGetReal - Plantnium Footballers 0:1

13e minuut.
Lambert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascal met de inworp. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
West is nu in balbezit. West passt de bal in één keer door. Nwankwo rent richting de bal. Nwankwo haalt uit met een fantastische trap. Ofodile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LetsGetReal - Plantnium Footballers 0:2

28e minuut.
Igweonu met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Ofodile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LetsGetReal - Plantnium Footballers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LetsGetReal 59%, Plantnium Footballers 41%.
LetsGetReal - Plantnium Footballers 0:3

55e minuut.
Ogungbure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogungbure geeft een hoge lob. Odegbami probeert de bal met de borst te controleren. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LetsGetReal - Plantnium Footballers 1:3

65e minuut.
Nwankwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Elaho is nu in balbezit. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ogungbure onderschept slim de pass. Igweonu rent richting de bal. Ogungbure begaat een overtreding. Igweonu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Egbo onderschept slim de pass. Pascal is nu in balbezit. Egbo onderschept slim de pass. Lambert onderschept slim de pass. Lambert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igweonu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Igweonu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elejiko kopt de bal weg. Elaho kan de bal niet met de borst controleren. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ofodile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Elaho passt de bal met de wreef. Nwankwo rent richting de bal. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwankwo is nu in balbezit. Nwankwo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LetsGetReal - Plantnium Footballers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LetsGetReal 67%, Plantnium Footballers 33%.
LetsGetReal - Plantnium Footballers 1:4