Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sia Starz United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor onderschept slim de pass. Okafor probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Makinwa speelt de bal door. Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo met een sublieme pass. Okafor rent richting de bal. Okafor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Makinwa passt de bal zonder na te denken. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku rent richting de bal. Osagie rent richting de bal. Osagie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sia - Starz United 0:1

21e minuut.
Inworp. Martins met een snelle inworp. Osagie is nu in balbezit. Osagie geeft een lange en hoge pass. Odegbami probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ekoku rent richting de bal. Osagie onderschept slim de pass. Osagie speelt de bal door. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sia - Starz United 0:2

30e minuut.
Rufai kopt de bal weg. Obidimalor rent richting de bal. Alegbe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Alegbe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alegbe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Ekoku speelt de bal door. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu geeft een lange en hoge pass. Okafor is nu in balbezit. Okafor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obafemi zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Igwe de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rufai geeft een hoge lob. Inworp. Ogbodudu met een snelle inworp. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sia 40%, Starz United 60%.
sia - Starz United 0:2

47e minuut.
Mecha geeft een lange en hoge pass. Osagie is nu in balbezit. Nworgu begaat een overtreding. Osagie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Osagie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Igweokolo passt de bal zonder na te denken. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Osagie rent richting de bal. Osagie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mecha probeert de bal met de borst te controleren. Obidimalor rent richting de bal. Mecha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mecha krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo rent richting de bal. Igweokolo geeft een lange en hoge pass. Obafemi rent richting de bal. Obafemi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Igweokolo passt de bal met de wreef. Okafor is nu in balbezit. Okafor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo verovert de bal door een tackle van achteren. Igweokolo met een sublieme pass. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sia - Starz United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sia 57%, Starz United 43%.
sia - Starz United 0:3
sia