Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starz United Kanga FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Adeshina passt de bal in één keer door. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi begaat een overtreding. Kondaponi krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Eviparker is nu in balbezit. Alegbe onderschept slim de pass. Alegbe met een sublieme pass. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tyavkase rent richting de bal. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyavkase. Okoronkwo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Daar is Mecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker rent richting de bal. Eviparker passt de bal met de wreef. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi haalt uit met een fantastische trap. Elejiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Pascal met de inworp. Mecha heeft problemen om de bal te vangen. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pascal kan de bal niet met de borst controleren. Inuwa rent richting de bal. Mecha begaat een overtreding. Inuwa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yobo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz United 63%, Kanga FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Starz United - Kanga FC 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ogunbiyi niet meer kan verder spelen. Agbim komt het veld opgelopen. Kondaponi speelt de bal door. Klungelig pakt Eviparker de bal. Eviparker passt de bal in één keer door. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yobo is nu in balbezit. Yobo probeert naar een medespeler te passen. Igwe rent richting de bal. Eviparker onderschept slim de pass. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pascal met een snelle inworp. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa geeft de bal voor. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Uche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martins raakt geblesseerd tijdens het duel. Osagie neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - Kanga FC 1:0

69e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yobo met de inworp. Inuwa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ebiede kopt de bal weg. Yobo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mecha. Mecha krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Adeshina rent richting de bal. Tyavkase onderschept slim de pass. Tyavkase met een sublieme pass. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz United 65%, Kanga FC 35%.
Starz United - Kanga FC 1:0