Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanga FC Plantnium Footballers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Omagufi geeft een lange en hoge pass. Ogbuke rent richting de bal. Igweonu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igweonu krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Akwuegbu geeft de bal voor. Lambert is nu in balbezit. Tyavkase maakt een afschuwelijke overtreding. Tyavkase is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lambert wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker onderschept slim de pass. Kondaponi is nu in balbezit. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ogbuke geeft een lange en hoge pass. Kondaponi kopt de bal weg. Klungelig pakt Eviparker de bal. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Igweonu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eviparker is nu in balbezit. Igweonu verovert de bal door een tackle van achteren. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Doda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omagufi rent richting de bal. Nwankwo onderschept slim de pass. Nwankwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - Plantnium Footballers 0:1

28e minuut.
Uche geeft een hoge lob. Inworp. West zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Akwuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker rent richting de bal. Eviparker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanga FC - Plantnium Footballers 1:1

41e minuut.
Pascal controleert de bal met de borst. Doda rent richting de bal. Lambert rent richting de bal. Lambert schiet op doel. Omagufi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - Plantnium Footballers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanga FC 54%, Plantnium Footballers 46%.
Kanga FC - Plantnium Footballers 1:2

48e minuut.
Igweonu is nu in balbezit. Lambert met een sublieme pass. Nwankwo is nu in balbezit. Nwankwo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Okereke de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Omagufi met een sublieme pass. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa passt de bal in één keer door. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt West de bal. Odegbami is nu in balbezit. Kondaponi begaat een overtreding. Kondaponi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche onderschept slim de pass. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanga FC 48%, Plantnium Footballers 52%.
Kanga FC - Plantnium Footballers 1:2