Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starz United Asai
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Osagie met een sublieme pass. Okoronkwo is nu in balbezit. Okoronkwo passt de bal in één keer door. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fregene rent richting de bal. Fregene haalt uit met een fantastische trap. Elejiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - Asai 0:1

26e minuut.
Mecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi met een sublieme pass. Fregene rent richting de bal. Fregene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mecha heeft problemen om de bal te vangen. Mecha passt de bal in één keer door. Ogunbiyi is nu in balbezit. Fregene is nu in balbezit. Fregene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen. Fregene rent richting de bal. Lawal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawal krijgt een gele kaart. Fregene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogunbiyi komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - Asai 0:2

37e minuut.
Lawal speelt de bal door. Adeshina rent richting de bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Baruwa rent richting de bal. Baruwa geeft een lange en hoge pass. Pascal rent richting de bal. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz United 57%, Asai 43%.
Starz United - Asai 0:2

71e minuut.
Fregene rent richting de bal. Igwe rent richting de bal. Fregene maakt een afschuwelijke overtreding. Igwe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Ogunbiyi met een sublieme pass. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene begaat een overtreding. Fregene krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ogunbiyi met een sublieme pass. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ogunbiyi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Anumnu passt de bal zonder na te denken. Ogunbiyi heeft problemen om de bal te vangen. Lawal is nu in balbezit. Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ogunbiyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz United 48%, Asai 52%.
Starz United - Asai 0:2