Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sia DYNAMITES FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nwaneri geeft een hoge lob. Osim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Fregene rent richting de bal. Fregene passt de bal zonder na te denken. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh draait met de bal, schiet en ... Teberen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Olugbodi passt de bal zonder na te denken. Apam geeft een hoge lob. Daar is Omoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osim is nu in balbezit. Osim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sia - DYNAMITES FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sia 53%, DYNAMITES FC 47%.
sia - DYNAMITES FC 0:1

49e minuut.
Olugbodi rent richting de bal. Igweokolo is nu in balbezit. Olugbodi rent richting de bal. Apam rent richting de bal. Apam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ekeh rent richting de bal. Ekeh met een sublieme pass. Daar is Nwaneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Amunike met een snelle inworp. Anyamkegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anyamkegh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anyamkegh neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh begaat een overtreding. Ekoku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nworgu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nwaneri probeert de bal met de borst te controleren. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nwaneri de bal. Okafor is nu in balbezit. Okafor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Okafor is nu in balbezit. Okafor schiet op doel. Emedosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nwachukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Nwaneri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sia - DYNAMITES FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sia 52%, DYNAMITES FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sia - DYNAMITES FC 1:1
sia