Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starz United BAMBOOS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Salami met de inworp. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft een lange en hoge pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - BAMBOOS 0:1

6e minuut.
Osagie met een sublieme pass. Adeshina is nu in balbezit. Thompson met een sublieme pass. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu passt de bal zonder na te denken. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - BAMBOOS 0:2

14e minuut.
Okoronkwo is nu in balbezit. Alegbe is nu in balbezit. Agali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agali krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dosunmu rent richting de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson passt de bal met de wreef. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dosunmu met een sublieme pass. Alegbe geeft de bal voor. Salami kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adeshina de bal onder controle te krijgen. Adeshina haalt uit met een fantastische trap. Babangida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martins zal de hoekschop nemen. Mecha kopt de bal weg. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mecha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enakarhire. Mecha raakt geblesseerd tijdens het duel. Alegbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adeshina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz United 51%, BAMBOOS 49%.
Starz United - BAMBOOS 0:2

46e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie verovert de bal door een tackle van achteren. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Babangida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - BAMBOOS 1:2

51e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Osagie onderschept slim de pass. Osagie speelt de bal door. Adeshina rent richting de bal. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starz United - BAMBOOS 2:2

59e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Osagie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina schiet op doel. Paal! Babangida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starz United - BAMBOOS 3:2

78e minuut.
Dosunmu kopt de bal weg. Klungelig pakt Thompson de bal. Met opzet legt Alegbe zijn tegenspeler op de grond. Alegbe krijgt een gele kaart. Thompson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Igwe de bal onder controle te krijgen. Salami rent richting de bal. Salami geeft een hoge lob. Emigo rent richting de bal. Emigo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starz United 57%, BAMBOOS 43%.
Starz United - BAMBOOS 3:2