Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LetsGetReal Asai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ogunbiyi is nu in balbezit. Fregene is nu in balbezit. Ogunbiyi is nu in balbezit. Fregene rent richting de bal. Fregene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Elejiko geeft een lange en hoge pass. Daar is Anumnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascal met een sublieme pass. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LetsGetReal 55%, Asai 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LetsGetReal - Asai 0:0

74e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Pascal onderschept slim de pass. Pascal met een sublieme pass. Nnaji is nu in balbezit. Nnaji schiet op doel. Ajaero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Baruwa rent richting de bal. Baruwa speelt de bal door. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ogunbiyi passt de bal met de wreef. Ofodile geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pascal kopt de bal weg. Nnaji probeert de bal aan de voet te houden. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji verovert de bal door een tackle van achteren. Nnaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Okoronkwo rent richting de bal. Okoronkwo geeft een lange en hoge pass. Lambert is nu in balbezit. Fregene is nu in balbezit. Fregene draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LetsGetReal 46%, Asai 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LetsGetReal - Asai 0:0