Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanga FC sia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Atuegbu onderschept slim de pass. Atuegbu probeert naar een medespeler te passen. Odegbami rent richting de bal. Kondaponi onderschept slim de pass. Kondaponi schiet op doel. Teberen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi haalt uit met een fantastische trap. Teberen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanga FC - sia 1:0

16e minuut.
Obidimalor probeert naar een medespeler te passen. Okafor is nu in balbezit. Tyavkase begaat een overtreding. Tyavkase krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tyavkase verovert de bal door een tackle van achteren. Tyavkase speelt de bal door. Klungelig pakt Ebiede de bal. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanga FC - sia 1:1

28e minuut.
Inuwa probeert naar een medespeler te passen. Eviparker rent richting de bal. Eviparker speelt de bal door. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ogbodudu speelt de bal door. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Okafor is nu in balbezit. Okafor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ogbodudu rent richting de bal. Doda rent richting de bal. Ogbodudu maakt een afschuwelijke overtreding. Doda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doda kan niet meer verder spelen. Yobo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanga FC 43%, sia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanga FC - sia 1:1

67e minuut.
Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Obafemi geeft een lange en hoge pass. Omagufi onderschept slim de pass. Okafor probeert de bal met de borst te controleren. Okafor schiet op doel. Ogunbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Eviparker is nu in balbezit. Odegbami verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu probeert naar een medespeler te passen. Okafor is nu in balbezit. Okafor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Atuegbu speelt de bal door. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obidimalor krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kondaponi passt de bal zonder na te denken. Atuegbu is nu in balbezit. Eviparker begaat een overtreding. Eviparker krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Yobo is nu in balbezit. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker met een sublieme pass. Inuwa rent richting de bal. Inuwa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanga FC 40%, sia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanga FC - sia 1:1

sia