Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LetsGetReal Kanga FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Inuwa is nu in balbezit. Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu geeft een lange en hoge pass. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Elaho probeert naar een medespeler te passen. Nnaji rent richting de bal. Pascal is nu in balbezit. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Tyavkase de bal onder controle te krijgen. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase rent richting de bal. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okereke is nu in balbezit. Okereke geeft de bal voor. Eviparker controleert de bal met de borst. Eviparker schiet op doel. Ofodile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Elaho rent richting de bal. Elaho passt de bal in één keer door. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LetsGetReal - Kanga FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LetsGetReal 69%, Kanga FC 31%.
LetsGetReal - Kanga FC 1:0

62e minuut.
Doda met een sublieme pass. Tyavkase heeft problemen om de bal te vangen. Tyavkase speelt de bal door. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker haalt uit met een fantastische trap. Ofodile bokst de bal weg.

68e minuut.
Ojo geeft een hoge lob. Uche kopt de bal weg. Okereke heeft problemen om de bal te vangen. Nnaji onderschept slim de pass. Nnaji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ebiede speelt de bal door. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda passt de bal in één keer door. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LetsGetReal - Kanga FC 1:1

73e minuut.
Uche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okolosi met de inworp. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lambert geeft de bal voor. Inworp. Inuwa met de inworp. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Elaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda begaat een overtreding. Elaho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elaho met een snel genomen vrije trap. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LetsGetReal 60%, Kanga FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LetsGetReal - Kanga FC 1:1