Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunshine city GEOTECHNOLOGY
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Otiji passt de bal in één keer door. Okunowo rent richting de bal. Okunowo met een sublieme pass. Ekong rent richting de bal. Ekong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Akanji probeert naar een medespeler te passen. Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Okunowo probeert naar een medespeler te passen. Ekong rent richting de bal. Ekong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 1:0

26e minuut.
Okocha rent richting de bal. Okocha passt de bal met de wreef. Ekong is nu in balbezit. Ekong haalt uit met een fantastische trap. Elejiko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Elejiko de bal. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 2:0

35e minuut.
Okunowo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Otiji de bal. Otiji passt de bal zonder na te denken. Ekong rent richting de bal. Ekong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 3:0

39e minuut.
Okunowo met een sublieme pass. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo passt de bal in één keer door. Ekong rent richting de bal. Ekong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 49%, GEOTECHNOLOGY 51%.
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 3:0

54e minuut.
Adiele is nu in balbezit. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo speelt de bal door. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Akanji passt de bal zonder na te denken. Okunowo probeert de bal aan de voet te houden. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oghene de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 4:0

67e minuut.
Dombraye rent richting de bal. Osim rent richting de bal. Osim passt de bal met de wreef. Daar is Ekong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekong schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Okocha passt de bal zonder na te denken. Okunowo rent richting de bal. Okunowo passt de bal in één keer door. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 5:0

85e minuut.
Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Ishiaku met een sublieme pass. Osim is nu in balbezit. Osim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunshine city 40%, GEOTECHNOLOGY 60%.
Sunshine city - GEOTECHNOLOGY 5:0