Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boyz brown cf
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Odiah heeft problemen om de bal te vangen. Odiah met een sublieme pass. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie schiet op doel. Enyiaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boyz - brown cf 0:1

25e minuut.
Utaka probeert naar een medespeler te passen. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha rent richting de bal. Akpoborie onderschept slim de pass. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Iroha speelt de bal door. Akpoborie is nu in balbezit. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie verovert de bal door een tackle van achteren. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Utaka haalt uit met een fantastische trap. Ezoba kopt de bal weg. Enyiaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boyz 51%, brown cf 49%.
boyz - brown cf 0:1

47e minuut.
Ogbodudu geeft de bal voor. Klungelig pakt Otiji de bal. Otiji speelt de bal door. Okafor rent richting de bal. Okafor draait met de bal, schiet en ... Doda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Odiah speelt de bal door. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mecha. Ogunbiyi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ogunbiyi kan niet meer verder spelen. Iyenemi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ogbodudu rent richting de bal. Ogbodudu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iroha de bal. Otiji is nu in balbezit. Otiji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boyz - brown cf 1:1

82e minuut.
Otiji is nu in balbezit. Otiji passt de bal met de wreef. Iyenemi is nu in balbezit. Okafor onderschept slim de pass. Okafor haalt uit met een fantastische trap. Doda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Okocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odiah rent richting de bal. Odiah met een sublieme pass. Akpoborie rent richting de bal. Akpoborie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boyz 43%, brown cf 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boyz - brown cf 1:1