Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOKOBOIZ Galaxy utd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Klungelig pakt Iyenemi de bal. Ayinde rent richting de bal. Iyenemi speelt de bal door. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Agboola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajao komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor verovert de bal door een tackle van achteren. Idahor probeert naar een medespeler te passen. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin draait met de bal, schiet en ... Okeke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOKOBOIZ - Galaxy utd 0:1

30e minuut.
Isibor is nu in balbezit. Isibor geeft een hoge lob. Godwin kan de bal niet met de borst controleren. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOKOBOIZ - Galaxy utd 1:1

33e minuut.
Okereke probeert naar een medespeler te passen. Ijaya rent richting de bal. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Okeke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Omoyinmi heeft problemen om de bal te vangen. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOKOBOIZ - Galaxy utd 1:2

43e minuut.
Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin passt de bal met de wreef. Ayinde probeert de bal aan de voet te houden. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Okeke trapt de bal weg van het doel. Ayinde kopt de bal weg. Daar is Omoyinmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOKOBOIZ - Galaxy utd 1:3

45e minuut.
Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin passt de bal zonder na te denken. Idahor is nu in balbezit. Idahor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOKOBOIZ 51%, Galaxy utd 49%.
KOKOBOIZ - Galaxy utd 1:3

50e minuut.
Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu met een sublieme pass. Isibor rent richting de bal. Godwin verovert de bal door een tackle van achteren. Godwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Umukoro geeft een lange en hoge pass. Iyenemi kopt de bal weg. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap. Odemwingie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Baita met de inworp. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Atuegbu ... Strafschop! Atuegbu krijgt een gele kaart. Iyenemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alegbe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Idahor geeft de bal voor. Okereke kopt de bal weg. Ajaero rent richting de bal. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Eliakwu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okeke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ayinde geeft een lange en hoge pass. Okereke geeft een hoge lob. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin schiet op doel. Okeke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ajaero probeert de bal met de borst te controleren. Isibor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayinde. Ayinde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOKOBOIZ 56%, Galaxy utd 44%.
KOKOBOIZ - Galaxy utd 1:3