Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tuska Galaxy utd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Okeke met een harde bal richting middenveld. Atuegbu geeft een lange en hoge pass. Eguavoen heeft problemen om de bal te vangen. Ajaero onderschept slim de pass. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Okeke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Okereke onderschept slim de pass. Okereke met een sublieme pass. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin rent richting de bal. Godwin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Atuegbu is nu in balbezit. Ugali onderschept slim de pass. Ugali geeft de bal voor. Ishiaku rent richting de bal. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuska - Galaxy utd 1:0

22e minuut.
Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ishiaku kopt de bal weg. Ihebulu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eguavoen de bal onder controle te krijgen. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Tuska - Galaxy utd 1:1

27e minuut.
Inworp. Idahor met de inworp. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin onderschept slim de pass. Godwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ayinde onderschept slim de pass. Ayinde probeert naar een medespeler te passen. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero schiet op doel. Makinwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuska 58%, Galaxy utd 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tuska - Galaxy utd 1:1

60e minuut.
Andre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okereke met de inworp. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ayinde geeft een hoge lob. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu probeert naar een medespeler te passen. Godwin rent richting de bal. Godwin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuska 49%, Galaxy utd 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tuska - Galaxy utd 1:1