Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chijioke fc cluemax fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Olomuyina geeft een hoge lob. Inworp. Eliakwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezeugo is nu in balbezit. Ezeugo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ogungbure is nu in balbezit. Ogungbure geeft een lange en hoge pass. Iloenyosi kopt de bal weg. Abacha rent richting de bal. Abacha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Olomuyina kopt de bal weg. Umukoro heeft problemen om de bal te vangen. Okala rent richting de bal. Okala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - cluemax fc 1:0

31e minuut.
Abacha rent richting de bal. Kaku rent richting de bal. Abacha verovert de bal door een tackle van achteren. Abacha draait met de bal, schiet en ... Makinwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chijioke fc - cluemax fc 1:1

34e minuut.
Daar is Ezeugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezeugo passt de bal met de wreef. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha draait met de bal, schiet en ... Makinwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - cluemax fc 1:2

39e minuut.
Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen. Abacha rent richting de bal. Kaku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaku krijgt een gele kaart. Abacha raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwoke wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Iloenyosi passt de bal met de wreef. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi geeft een lange en hoge pass. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha schiet op doel. Layeni bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chijioke fc 54%, cluemax fc 46%.
chijioke fc - cluemax fc 1:2

65e minuut.
Daar is Adebola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amokachi is nu in balbezit. Amokachi geeft een lange en hoge pass. Yobo probeert de bal aan de voet te houden. Abacha springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Makinwa geeft de bal voor. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ezeugo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chijioke fc - cluemax fc 2:2

80e minuut.
Kondaponi speelt de bal door. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku rent richting de bal. Abacha onderschept slim de pass. Abacha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - cluemax fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chijioke fc 69%, cluemax fc 31%.
chijioke fc - cluemax fc 2:3