Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluemax fc rial madreed
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Ikebuahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi rent richting de bal. Ikebuahu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ikebuahu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Abacha haalt uit met een fantastische trap. Omotayo kopt de bal weg. Nwoke rent richting de bal. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluemax fc 37%, rial madreed 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cluemax fc - rial madreed 0:0

49e minuut.
Okunowo heeft problemen om de bal te vangen. Okunowo passt de bal met de wreef. Abacha rent richting de bal. Abacha haalt uit met een fantastische trap. Udi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cluemax fc - rial madreed 1:0

50e minuut.
Abacha passt de bal in één keer door. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu met een sublieme pass. Abacha rent richting de bal. Abacha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dosu heeft problemen om de bal te vangen. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu begaat een overtreding. Dosu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu geeft de bal voor. Dosu probeert naar een medespeler te passen. Abacha rent richting de bal. Abacha schiet op doel. Udi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Okunowo geeft een lange en hoge pass. Okechukwu probeert de bal aan de voet te houden. Olomuyina is nu in balbezit. Ojirika onderschept slim de pass. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cluemax fc - rial madreed 1:1

63e minuut.
Ogungbure geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Okunowo de bal onder controle te krijgen. Ikebuahu kopt de bal weg. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluemax fc 42%, rial madreed 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cluemax fc - rial madreed 1:1