Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ousmane chijioke fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Olasupo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eguavoen met een snelle inworp. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adamu geeft een lange en hoge pass. Eliakwu heeft problemen om de bal te vangen. Okala rent richting de bal. Okala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atuegbu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - chijioke fc 0:1

13e minuut.
Lawal onderschept slim de pass. Kaku rent richting de bal. Kaku passt de bal met de wreef. Okala rent richting de bal. Okala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Agboola is nu in balbezit. Kaku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaku krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yobo geeft de bal voor. Inworp. Eguavoen met de inworp. Bobolayefa is nu in balbezit. Bobolayefa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku geeft een hoge lob. Njoku heeft problemen om de bal te vangen. Okala is nu in balbezit. Okala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaku met een snelle inworp. Eliakwu geeft een hoge lob. Ezeugo is nu in balbezit. Ezeugo passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ousmane 58%, chijioke fc 42%.
ousmane - chijioke fc 0:1

90e minuut.
Makinwa rent richting de bal. Makinwa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Omoefe de bal onder controle te krijgen. Okala is nu in balbezit. Okala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ousmane 55%, chijioke fc 45%.
ousmane - chijioke fc 0:1