Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ousmane Vglobal
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Omoefe geeft een lange en hoge pass. Mohammed rent richting de bal. Mohammed passt de bal met de wreef. Obiekwu rent richting de bal. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... Abbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Akanji is nu in balbezit. Bobolayefa onderschept slim de pass. Bobolayefa passt de bal zonder na te denken. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe draait met de bal, schiet en ... Okonkwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Vglobal 1:0

10e minuut.
Omoefe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akanji de bal. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu schiet op doel. Njoku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bobolayefa zijn tegenspeler op de grond. Bobolayefa krijgt een gele kaart. Akanji raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Omoefe passt de bal met de wreef. Bobolayefa rent richting de bal. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa rent richting de bal. Bobolayefa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Vglobal 2:0

39e minuut.
Ikpeba verovert de bal door een tackle van achteren. Ikpeba kan de bal niet met de borst controleren. Bobolayefa rent richting de bal. Bobolayefa draait met de bal, schiet en ... Alegbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Vglobal 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ousmane 42%, Vglobal 58%.
ousmane - Vglobal 3:0

88e minuut.
Sylvester met een sublieme pass. Dombraye is nu in balbezit. Dombraye geeft een lange en hoge pass. Shaaka rent richting de bal. Shaaka passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Vglobal 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ousmane 53%, Vglobal 47%.
ousmane - Vglobal 4:0