Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vglobal ousmane
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Alegbe verovert de bal door een tackle van achteren. Musa rent richting de bal. Met opzet legt Alegbe zijn tegenspeler op de grond. Musa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Musa kan niet meer verder spelen. Olugbodi komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Ikpeba onderschept slim de pass. Ikpeba probeert naar een medespeler te passen. Igwe probeert naar een medespeler te passen. Alegbe controleert de bal met de borst. Alegbe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe onderschept slim de pass. Igwe probeert naar een medespeler te passen. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vglobal - ousmane 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vglobal 60%, ousmane 40%.
Vglobal - ousmane 0:1

47e minuut.
Mohammed met een sublieme pass. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoku rent richting de bal. Sodje verovert de bal door een tackle van achteren. Sodje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vglobal - ousmane 1:1

53e minuut.
Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi geeft een hoge lob. Atuegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sodje rent richting de bal. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vglobal - ousmane 2:1

81e minuut.
Michael geeft de bal voor. Eguavoen probeert de bal aan de voet te houden. Eguavoen met een sublieme pass. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vglobal 54%, ousmane 46%.
Vglobal - ousmane 2:1