Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chijioke fc KOKOBOIZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Adamu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ola met een snelle inworp. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Adebola rent richting de bal. Isibor begaat een overtreding. Adebola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adebola met een snel genomen vrije trap. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baita. Baita krijgt een gele kaart. Okoronkwo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okoronkwo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Ola met een snelle inworp. Omoyinmi geeft de bal voor. Daar is Yobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Umukoro geeft een hoge lob. Okoronkwo probeert de bal aan de voet te houden. Umukoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umukoro krijgt een gele kaart. Okoronkwo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaku zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Adebola de bal. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isibor passt de bal in één keer door. Ezeugo is nu in balbezit. Ezeugo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Omoyinmi heeft problemen om de bal te vangen. Isibor speelt de bal door. Ezeugo met een sublieme pass. Okala is nu in balbezit. Okala haalt uit met een fantastische trap. Okeke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chijioke fc 46%, KOKOBOIZ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chijioke fc - KOKOBOIZ 0:0

51e minuut.
Iyenemi is nu in balbezit. Adebola rent richting de bal. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi haalt uit met een fantastische trap. Layeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chijioke fc - KOKOBOIZ 0:1

54e minuut.
Yobo geeft een hoge lob. Omoyinmi probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Kaku zijn tegenspeler op de grond. Kaku krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Umukoro met een sublieme pass. Yobo is nu in balbezit. Yobo geeft de bal voor. Okala rent richting de bal. Okala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamu neemt de hoekschop. Umukoro heeft problemen om de bal te vangen. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chijioke fc - KOKOBOIZ 1:1

84e minuut.
Olasupo rent richting de bal. Olasupo geeft de bal voor. Daar is Eliakwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okala is nu in balbezit. Okala haalt uit met een fantastische trap. Okeke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chijioke fc 51%, KOKOBOIZ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chijioke fc - KOKOBOIZ 1:1