Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy utd rial madreed
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ngedi is nu in balbezit. Ngedi geeft de bal voor. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe onderschept slim de pass. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. Odemwingie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy utd - rial madreed 0:1

14e minuut.
Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kaku de bal. Ajaero rent richting de bal. Ajaero schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Godwin verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinde met een sublieme pass. Asechemie rent richting de bal. Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Ajaero draait met de bal, schiet en ... Udi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu passt de bal met de wreef. Osueke rent richting de bal. Osueke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Godwin onderschept slim de pass. Godwin passt de bal zonder na te denken. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Okunowo rent richting de bal. Godwin onderschept slim de pass. Godwin met een sublieme pass. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Umar geeft een lange en hoge pass. Osueke heeft problemen om de bal te vangen. Idahor met een sublieme pass. Godwin speelt de bal door. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Okereke geeft een hoge lob. Osueke rent richting de bal. Osueke passt de bal in één keer door. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy utd - rial madreed 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy utd 45%, rial madreed 55%.
Galaxy utd - rial madreed 0:2

48e minuut.
Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu met een sublieme pass. Godwin is nu in balbezit. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ikebuahu speelt de bal door. Asechemie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okereke. Okereke krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Ayinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayinde passt de bal in één keer door. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero schiet op doel. Udi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy utd - rial madreed 1:2

83e minuut.
Atuegbu passt de bal met de wreef. Omotayo rent richting de bal. Omotayo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ajaero de bal onder controle te krijgen. Ajaero schiet op doel. Udi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Atuegbu met een sublieme pass. Okunowo is nu in balbezit. Ayinde onderschept slim de pass. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaxy utd - rial madreed 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy utd 27%, rial madreed 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaxy utd - rial madreed 2:2