Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluemax fc Vglobal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


29e minuut.
Dosu is nu in balbezit. Dosu geeft de bal voor. Klungelig pakt Agoye de bal. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cluemax fc - Vglobal 1:0

30e minuut.
Iloenyosi verovert de bal door een tackle van achteren. Abacha rent richting de bal. Klungelig pakt Iloenyosi de bal. Iloenyosi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shaaka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cluemax fc - Vglobal 2:0

41e minuut.
Nwoke verovert de bal door een tackle van achteren. Nwoke met een sublieme pass. Okechukwu rent richting de bal. Sodje onderschept slim de pass. Sodje schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluemax fc 49%, Vglobal 51%.
cluemax fc - Vglobal 2:0

48e minuut.
Musa rent richting de bal. Iloenyosi verovert de bal door een tackle van achteren. Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen. Abacha is nu in balbezit. Abacha haalt uit met een fantastische trap. Okonkwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka geeft de bal voor. Olomuyina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sodje is nu in balbezit. Sodje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluemax fc - Vglobal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluemax fc 48%, Vglobal 52%.
cluemax fc - Vglobal 2:1