Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rial madreed Vglobal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Musa passt de bal in één keer door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed passt de bal zonder na te denken. Sodje rent richting de bal. Sodje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Umar rent richting de bal. Akanji is nu in balbezit. Umar verovert de bal door een tackle van achteren. Umar geeft de bal voor. Ojigwe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Michael met de inworp. Mohammed is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Okunowo ... Strafschop! Mohammed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mohammed zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Musa heeft problemen om de bal te vangen. Ojigwe is nu in balbezit. Agoye onderschept slim de pass. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Asechemie passt de bal zonder na te denken. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika speelt de bal door. Klungelig pakt Ojigwe de bal. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ojirika is nu in balbezit. Ojirika met een sublieme pass. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe haalt uit met een fantastische trap. Okonkwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial madreed 55%, Vglobal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rial madreed - Vglobal 0:0

68e minuut.
Asechemie speelt de bal door. Ngedi is nu in balbezit. Ejide geeft de bal voor. Ojigwe probeert de bal met de borst te controleren. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Akanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mohammed rent richting de bal. Mohammed geeft een hoge lob. Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje schiet op doel. Udi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rial madreed - Vglobal 0:1

89e minuut.
Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Ojirika bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akanji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial madreed 54%, Vglobal 46%.
rial madreed - Vglobal 0:1