Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOKOBOIZ cluemax fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Okechukwu onderschept slim de pass. Okechukwu speelt de bal door. Abacha rent richting de bal. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi haalt uit met een fantastische trap. Okeke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is Okechukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegbe is nu in balbezit. Ogungbure maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ogungbure naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Isibor passt de bal met de wreef. Agboola rent richting de bal. Okechukwu rent richting de bal. Agboola verovert de bal door een tackle van achteren. Agboola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi met een sublieme pass. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe draait met de bal, schiet en ... Nnaji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Klungelig pakt Amokachi de bal. Baita is nu in balbezit. Baita probeert naar een medespeler te passen. Alegbe rent richting de bal. Alegbe schiet op doel. Nnaji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOKOBOIZ - cluemax fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOKOBOIZ 44%, cluemax fc 56%.
KOKOBOIZ - cluemax fc 1:0

59e minuut.
Dosu kopt de bal weg. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi passt de bal met de wreef. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Umukoro rent richting de bal. Umukoro passt de bal in één keer door. Alegbe rent richting de bal. Alegbe schiet op doel. Nnaji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOKOBOIZ - cluemax fc 2:0

89e minuut.
Eliakwu geeft de bal voor. Inworp. Dosu met een snelle inworp. Iloenyosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOKOBOIZ 31%, cluemax fc 69%.
KOKOBOIZ - cluemax fc 2:0