Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy utd ousmane
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Ayinde is nu in balbezit. Ayinde geeft een hoge lob. Daar is Ikpeba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bobolayefa verovert de bal door een tackle van achteren. Bobolayefa probeert naar een medespeler te passen. Alegbe heeft problemen om de bal te vangen. Alegbe draait met de bal, schiet en ... Olabiyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy utd - ousmane 0:1

39e minuut.
Odemwingie trapt de bal weg. Okereke controleert de bal met de borst. Sylvester begaat een overtreding. Sylvester krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy utd 51%, ousmane 49%.
Galaxy utd - ousmane 0:1

49e minuut.
Okereke speelt de bal door. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero onderschept slim de pass. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Atuegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atuegbu geeft een hoge lob. Ihebulu rent richting de bal. Alegbe onderschept slim de pass. Alegbe schiet op doel. Odemwingie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ikpeba rent richting de bal. Godwin verovert de bal door een tackle van achteren. Godwin speelt de bal door. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Njoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dombraye met een sublieme pass. Bobolayefa is nu in balbezit. Bobolayefa passt de bal in één keer door. Alegbe rent richting de bal. Alegbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ikpeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa met een sublieme pass. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bobolayefa is nu in balbezit. Bobolayefa passt de bal in één keer door. Dombraye is nu in balbezit. Ajaero rent richting de bal. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Abbey bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy utd 38%, ousmane 62%.
Galaxy utd - ousmane 0:1